La importància del parèntesi

Si busquem "parèntesi" al diccionari en línia (diccionari.cat) de l'Enciclopèdia Catalana, trobem aquesta definició:



m 1 GRAM 1 Mot o enunciat que hom insereix, a tall d'explicació, en una oració, que seria gramaticalment completa sense la seva inserció, i que hom inclou entre els signes ( ) o entre dos guions. Fer un parèntesi.


Doncs bé, ara que hem acabat el primer trimestre dediquem avui la sessió a acabar de posar-nos al dia de les activitats , però sobretot a fer un parèntesi en la nostra tasca per felicitar-nos també una mica per la feina que heu fet fins ara (de la qual n'estic prou contenta, per cert!).

El bloc va començar una mica a empentes, sense saber massa què hi posaríem o com funcionaria, quins dies vindríem a l'aula d'informàtica o com ho podríem relacionar amb la matèria, però ara ja tenim una dinàmica creada i funciona bé. Les activitats que hi fem estan relacionades amb el que estem fent a classe, amb la diferència que quan les posem al bloc sempre hi pot haver algú que les arribi a descobrir i fins i tot les pugui utilitzar d'exemple per a altres alumnes/companys vostres d'altres instituts.

Doncs bé, això ja ha passat. Ens vàrem posar en contacte amb el "kampus" d'Espurna, i aquest mes ens han posat al portal del KAMPUS com a bloc d'aula destacat, la qual cosa no esperàvem!


Però què és això d' Espurn@?
"El projecte Espurn@ és una iniciativa del Departament d’Educació i de l'ICE de la UAB. Compta amb el suport d'iEARN-Pangea, una xarxa educativa d'abast mundial. És una plataforma col·laborativa de treball en xarxa, adreçada bàsicament al professorat i a l’alumnat de les aules d’acollida, agrupaments de diversificació curricular (aules obertes, flexibles, projectes, etc.), però també als de l’aula ordinària. Es basa en dos conceptes fonamentals: el de comunitat i de treball telecol·laboratiu."


I això què comportarà? doncs... que ara encara ho haurem de fer millor! perquè les entrades del nostre bloc anirant apareixent al sindicabloc del portal del kampus d'Espurna. I qui sap si potser, alguna setmana, algun de vosaltres no apareix també dins l'apartat dels alumnes destacats.... així que... molts ànims!;-)




Enhorabona per la vostra tasca, i endavant!

Anna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada