A18. Instruccions incomprensibles

No us ha passat mai que heu agafat unes instruccions i no heu sabut com interpretar-les? De vegades, les instruccions d'un aparell són més complicades de comprendre que el mateix funcionament de l'aparell, per això, és important tan escriure bé les instruccions com saber-les interpretar.

La imatge del costat és una broma que circula per internet on ens suggereixen un nou model de cotxe que es pot comprar a IKEA a un preu molt econòmic, la condició és que, com quasi tot el que venen en aquests grans magatzems,  el cotxe te l'has de muntar tu mateix. Aquestes són les peces i per ajudar-te a muntar-ho et posen com a eina la clau que també s'hi veu.

Arribats en aquest punt, tornarem a crear un document amb google docs (recordeu que teniu l'enllaç al costat de la dreta del bloc), on heu d'escriure les instruccions  d'algun aparell que escolliu com si fossiu els responsables de redactar-ne les instruccions. Penseu que han de ser instruccions comprensibles, el consumidor final les ha d'entendre. Com ho farem?

  1. Cerqueu la imatge de l'objecte del qual voleu explicar les instruccions. Podeu buscar-la a la següent web (on hi ha imatges amb permisos d'ús que no tenen copyright): http://flickrcc.net/flickrCC/index.php
  1. Obriu un document de text al nostre espai de google docs. Guardeu-lo com en les altres ocasions: A18_elvostrenom.
  2. Copieu la imatge escollida i elaboreu les instruccions d'ús.
  3. Als comentaris del bloc podeu afegir un comentari dient l'aparell del qual heu fet les instruccions i si sabeu com fer-ho (o sinó m'ho demaneu), copieu l'enllaç (el link) perquè el pugui'n veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada