A14. La dama de Basora (2a part): Creació de Documents - DICTAT - al Google Docs

[Aquesta tasca és per realitzar-la tots junts a classe en tornar de les vacances de la setmana blanca]

L'observació a consciència de l'escriptura de les paraules ens ajuda a fixar-nos com s'escriuen. De sempre heu fet dictats per aprendre a escriure millor una llengua, però aquest cop el farem diferent: el farem directament en un document a l'ordinador. 

  1. Recupereu el text de "la dama de Basora" de l'activitat A13. Llegiu-lo uns quants cops abans de començar el dictat. Fixeu-vos amb l'ortografia de les paraules que menys coneixeu.
  2. Abans de començar el dictat crearem un document al google docs (https://docs.google.com/). Entrarem amb el nostre usuari i contrasenya (el que ja coneixeu), i a la casella "crea un document nou", cliqueu sobre "Document":

  3. Abans de començar el dictat, canviem el nom del document. S'ha d'anomenar A14elvostrenom, per exemple A14miriam, A14patri_v, etc. Cliqueu a "d'acord".
  4. Ara ja podem treballar sobre el document posant el títol: DICTAT: LA DAMA DE BASORA i anar copiant el que es dicti a classe. No feu cas del corrector, si el té posat, ja que es tracta que aprengueu a escriure bé, després, en tot cas, ja analitzareu les errades comeses.
  5. Per DESAR el document durant el dictat o en finalitzar, només heu d'anar a "Fitxer" i "Desa ara" (pot ser que aquesta opció ja la trobeu feta, i apareixerà "desat" en gris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada