A11. Redactant amb el google docs

Fins ara hem estat publicant als comentaris les nostres activitats. Ara que ja en sabem una mica més cadascú farà la seva activitat en un document en línia (online), tal i com ja es va fer en l'activitat anterior per escriure una redacció en gènere narratiu.

Imagina que un dia et despertes i te n'adones que ets vint anys més gran. Pensa un moment en la teva situació: en quin any vius? quants anys tens? tens parella? fills? feina? has estudiat? treballes? de què treballes?  vius a Catalunya o en un altre país? Et pots fer moltes més preguntes mentalment i quan te les hagis respost potser ja tindràs una idea de com començar a escriure una redacció d'unes 10 línies.

TASCA:

  1. Escriu la redacció a la teva llibreta.
  2. Posa-hi un títol addient.
  3. Quan estigui l'activitat corregida la podràs passar a net en un google docs. (Plantilla d'exemple).
  4. Per tal d'incentivar als teus companys a llegir-la, posa als comentaris d'aquesta entrada del bloc el títol que has donat a la teva redacció.
Cada un de vosaltres ja té creat un document a sota per anar-lo fent. Recordeu que hi heu d'entrar amb un usuari i contrasenya abans d'escriure res.
Tingueu cura en la presentació del document: alineació, títol, subratllat... Podeu editar el text per fer-lo com és presentable millor i, si voleu, posar-hi també una imatge.

Accés als documents (amb l'usuari i contrasenya proporcionats a classe)

7 comentaris: